Radelić, D. (2020). Preživljavanje nametnika Anisakis spp. u proizvodima ribarstva i moguće implikacije na zdravlje ljudi (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:158381
Radelić, Dilajla. "Preživljavanje nametnika Anisakis spp. u proizvodima ribarstva i moguće implikacije na zdravlje ljudi." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:158381
Radelić, Dilajla. "Preživljavanje nametnika Anisakis spp. u proizvodima ribarstva i moguće implikacije na zdravlje ljudi." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:158381
Radelić, D. (2020). 'Preživljavanje nametnika Anisakis spp. u proizvodima ribarstva i moguće implikacije na zdravlje ljudi', Završni rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 09.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:158381
Radelić D. Preživljavanje nametnika Anisakis spp. u proizvodima ribarstva i moguće implikacije na zdravlje ljudi [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2020 [pristupljeno 09.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:158381
D. Radelić, "Preživljavanje nametnika Anisakis spp. u proizvodima ribarstva i moguće implikacije na zdravlje ljudi", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:158381