Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Specijalno stočarstvo
Citirajte ovaj rad
Mijač, I. (2019). Utjecaj dodatka mikroalgi u hranu kokoši nesilica na senzorna svojstva jaja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:856246
Mijač, Ivana. "Utjecaj dodatka mikroalgi u hranu kokoši nesilica na senzorna svojstva jaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:856246
Mijač, Ivana. "Utjecaj dodatka mikroalgi u hranu kokoši nesilica na senzorna svojstva jaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:856246
Mijač, I. (2019). 'Utjecaj dodatka mikroalgi u hranu kokoši nesilica na senzorna svojstva jaja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 10.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:856246
Mijač I. Utjecaj dodatka mikroalgi u hranu kokoši nesilica na senzorna svojstva jaja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 10.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:856246
I. Mijač, "Utjecaj dodatka mikroalgi u hranu kokoši nesilica na senzorna svojstva jaja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:856246