Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Hranidba životinja
Citirajte ovaj rad
Fureš, I. (2018). Promjene sadržaja karotenoida i ukupne antioksidacijske aktivnosti zrna kukuruza u zimskim rokovima berbe (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853175
Fureš, Ivan. "Promjene sadržaja karotenoida i ukupne antioksidacijske aktivnosti zrna kukuruza u zimskim rokovima berbe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853175
Fureš, Ivan. "Promjene sadržaja karotenoida i ukupne antioksidacijske aktivnosti zrna kukuruza u zimskim rokovima berbe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853175
Fureš, I. (2018). 'Promjene sadržaja karotenoida i ukupne antioksidacijske aktivnosti zrna kukuruza u zimskim rokovima berbe', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853175
Fureš I. Promjene sadržaja karotenoida i ukupne antioksidacijske aktivnosti zrna kukuruza u zimskim rokovima berbe [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 18.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853175
I. Fureš, "Promjene sadržaja karotenoida i ukupne antioksidacijske aktivnosti zrna kukuruza u zimskim rokovima berbe", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:853175