prikaz prve stranice dokumenta Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva

Marinčić, Antonia
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Marinčić, A. (2022). Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033

Marinčić, Antonia. "Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033

Marinčić, Antonia. "Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033

Marinčić, A. (2022). 'Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033

Marinčić A. Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 18.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033

A. Marinčić, "Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:420033