prikaz prve stranice dokumenta Morfološka i senzorska svojstva međuvrsnih križanaca bazge
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Morfološka i senzorska svojstva međuvrsnih križanaca bazge

Bosanac, Ivona
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Voćarstvo

Citirajte ovaj rad

Bosanac, I. (2019). Morfološka i senzorska svojstva međuvrsnih križanaca bazge (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:418576

Bosanac, Ivona. "Morfološka i senzorska svojstva međuvrsnih križanaca bazge." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:418576

Bosanac, Ivona. "Morfološka i senzorska svojstva međuvrsnih križanaca bazge." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:418576

Bosanac, I. (2019). 'Morfološka i senzorska svojstva međuvrsnih križanaca bazge', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:418576

Bosanac I. Morfološka i senzorska svojstva međuvrsnih križanaca bazge [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 18.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:418576

I. Bosanac, "Morfološka i senzorska svojstva međuvrsnih križanaca bazge", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:418576