Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Pankretić, I. (2016). Energija aktivacije i nutritivne vrijednosti zobi u ovisnosti o temperaturi sušenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:335075
Pankretić, Iva. "Energija aktivacije i nutritivne vrijednosti zobi u ovisnosti o temperaturi sušenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:335075
Pankretić, Iva. "Energija aktivacije i nutritivne vrijednosti zobi u ovisnosti o temperaturi sušenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:335075
Pankretić, I. (2016). 'Energija aktivacije i nutritivne vrijednosti zobi u ovisnosti o temperaturi sušenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:335075
Pankretić I. Energija aktivacije i nutritivne vrijednosti zobi u ovisnosti o temperaturi sušenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 20.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:335075
I. Pankretić, "Energija aktivacije i nutritivne vrijednosti zobi u ovisnosti o temperaturi sušenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:335075