Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Mljekarstvo
Citirajte ovaj rad
Stiperski, J. (2024). Formiranje mirisa tijekom zrenja Paškog sira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301247
Stiperski, Josip. "Formiranje mirisa tijekom zrenja Paškog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301247
Stiperski, Josip. "Formiranje mirisa tijekom zrenja Paškog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301247
Stiperski, J. (2024). 'Formiranje mirisa tijekom zrenja Paškog sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 13.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301247
Stiperski J. Formiranje mirisa tijekom zrenja Paškog sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 13.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301247
J. Stiperski, "Formiranje mirisa tijekom zrenja Paškog sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:301247