prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus

Strojin, Sara
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Poljoprivredna tehnologija, skladištenje i transport

Citirajte ovaj rad

Strojin, S. (2020). Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220496

Strojin, Sara. "Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220496

Strojin, Sara. "Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220496

Strojin, S. (2020). 'Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220496

Strojin S. Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 19.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220496

S. Strojin, "Utjecaj sadržaja vode i vodika na ogrjevnu vrijednost trave miskantus", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:220496