diplomski rad
Sladoled dodane nutritivne vrijednosti

Horvatinović, Barbara
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Horvatinović, B. (2020). Sladoled dodane nutritivne vrijednosti (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:073886

Horvatinović, Barbara. "Sladoled dodane nutritivne vrijednosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:073886

Horvatinović, Barbara. "Sladoled dodane nutritivne vrijednosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:073886

Horvatinović, B. (2020). 'Sladoled dodane nutritivne vrijednosti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:073886

Horvatinović B. Sladoled dodane nutritivne vrijednosti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:073886

B. Horvatinović, "Sladoled dodane nutritivne vrijednosti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:073886