Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije
Citirajte ovaj rad
Jakupec, V. (2017). Nutritivna i energetska iskoristivost datulja (Phoenix dactilyfera) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:067124
Jakupec, Valentina. "Nutritivna i energetska iskoristivost datulja (Phoenix dactilyfera)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:067124
Jakupec, Valentina. "Nutritivna i energetska iskoristivost datulja (Phoenix dactilyfera)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:067124
Jakupec, V. (2017). 'Nutritivna i energetska iskoristivost datulja (Phoenix dactilyfera)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:067124
Jakupec V. Nutritivna i energetska iskoristivost datulja (Phoenix dactilyfera) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 28.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:067124
V. Jakupec, "Nutritivna i energetska iskoristivost datulja (Phoenix dactilyfera)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:067124