diplomski rad
Tehnologija prerade nusproizvoda životinjskog podrijetla u tvrtki "Agroproteinka d.d."

Milenković, Anamarija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Milenković, A. (2022). Tehnologija prerade nusproizvoda životinjskog podrijetla u tvrtki "Agroproteinka d.d." (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020398

Milenković, Anamarija. "Tehnologija prerade nusproizvoda životinjskog podrijetla u tvrtki "Agroproteinka d.d."." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020398

Milenković, Anamarija. "Tehnologija prerade nusproizvoda životinjskog podrijetla u tvrtki "Agroproteinka d.d."." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020398

Milenković, A. (2022). 'Tehnologija prerade nusproizvoda životinjskog podrijetla u tvrtki "Agroproteinka d.d."', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020398

Milenković A. Tehnologija prerade nusproizvoda životinjskog podrijetla u tvrtki "Agroproteinka d.d." [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 21.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020398

A. Milenković, "Tehnologija prerade nusproizvoda životinjskog podrijetla u tvrtki "Agroproteinka d.d."", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:020398