završni rad
Web programsko rješenje za ocjenjivanje jela narodnih kuhinja

Dunđer, Marko
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek
Zavod za programsko inženjerstvo
Katedra za programske jezike i sustave

Citirajte ovaj rad

Dunđer, M. (2022). Web programsko rješenje za ocjenjivanje jela narodnih kuhinja (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:612799

Dunđer, Marko. "Web programsko rješenje za ocjenjivanje jela narodnih kuhinja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:612799

Dunđer, Marko. "Web programsko rješenje za ocjenjivanje jela narodnih kuhinja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:612799

Dunđer, M. (2022). 'Web programsko rješenje za ocjenjivanje jela narodnih kuhinja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, citirano: 23.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:612799

Dunđer M. Web programsko rješenje za ocjenjivanje jela narodnih kuhinja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek; 2022 [pristupljeno 23.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:612799

M. Dunđer, "Web programsko rješenje za ocjenjivanje jela narodnih kuhinja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:612799

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.