završni rad
Proces uzimanja uzoraka i kontrola kvalitete šećerne repe

Pastović, Davor
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek
Zavod za elektrostrojarstvo
Katedra za električne strojeve i energetsku elektroniku

Citirajte ovaj rad

Pastović, D. (2017). Proces uzimanja uzoraka i kontrola kvalitete šećerne repe (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:022803

Pastović, Davor. "Proces uzimanja uzoraka i kontrola kvalitete šećerne repe." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:022803

Pastović, Davor. "Proces uzimanja uzoraka i kontrola kvalitete šećerne repe." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:022803

Pastović, D. (2017). 'Proces uzimanja uzoraka i kontrola kvalitete šećerne repe', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:022803

Pastović D. Proces uzimanja uzoraka i kontrola kvalitete šećerne repe [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek; 2017 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:022803

D. Pastović, "Proces uzimanja uzoraka i kontrola kvalitete šećerne repe", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:200:022803

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.