Sveučilište u Rijeci Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
Citirajte ovaj rad
Višković, A. (2023). Usporedba okvira za izvješćivanje o održivosti (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:514388
Višković, Anamaria. "Usporedba okvira za izvješćivanje o održivosti." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:514388
Višković, Anamaria. "Usporedba okvira za izvješćivanje o održivosti." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:514388
Višković, A. (2023). 'Usporedba okvira za izvješćivanje o održivosti', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 19.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:514388
Višković A. Usporedba okvira za izvješćivanje o održivosti [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2023 [pristupljeno 19.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:514388
A. Višković, "Usporedba okvira za izvješćivanje o održivosti", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:514388