prikaz prve stranice dokumenta Croatian Cuisine as a Part of World Cuisine
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Croatian Cuisine as a Part of World Cuisine

Hrvatin, Zara
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Hrvatin, Z. (2018). Croatian Cuisine as a Part of World Cuisine (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:440461

Hrvatin, Zara. "Croatian Cuisine as a Part of World Cuisine." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:440461

Hrvatin, Zara. "Croatian Cuisine as a Part of World Cuisine." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:440461

Hrvatin, Z. (2018). 'Croatian Cuisine as a Part of World Cuisine', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 10.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:440461

Hrvatin Z. Croatian Cuisine as a Part of World Cuisine [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 10.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:440461

Z. Hrvatin, "Croatian Cuisine as a Part of World Cuisine", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:440461

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.