Naslov (engleski) | Zero Waste Guidelines for events and festivals |
Urednik | Marinela Krstinić Nižić |
Urednik | Marko Perić |
Ostale odgovornosti | Mladen Črnjar (Drugo) |
Ostale odgovornosti | Marko Koščak (Drugo) |
Ostale odgovornosti | Angelina-Rose Skender (Drugo) |
Autorova ustanova | Sveučilište u Rijeci Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | DRUŠTVENE ZNANOSTI Ekonomija |
Sažetak (engleski) | When people hear the term ‘zero waste’ for the first time, the common response is to think that it sounds
unrealistic. Zero waste however is not so much about a goal as about a philosophy that says waste
is never a good thing, so rather than just accept waste as inevitable - let’s work towards minimising
it. Zero waste is similar to the ideals of ‘zero accidents’ at work or ‘zero defects’ in manufacturing.
Zero waste is a ‘whole system’ approach that requires a rethinking of how materials... Više |
Ključne riječi (engleski) | |
Jezik | engleski |
Vrsta publikacije | Urednička knjiga-Stručna knjiga-Stručna monografija |
Status objave | Objavljen |
Vrsta recenzije | Nepoznato |
Verzija publikacije | Objavljena verzija rada (izdavačev PDF) |
Broj stranica | 115 |
ISBN | 978-953-7842-23-9 |
URN:NBN | urn:nbn:hr:191:342320 |
Datum objave elektroničkog izdanja | 2015 |
URL dokumenta | https://www.fthm.uniri.hr/images/knjiznica/e-izdanja/ZeroWaste.pdf |
Vrsta resursa | Tekst |
Izdavač | Faculty of Tourism and Hospitality Management |
Izdavač | Faculty of Tourism Studies - Turistica |
Mjesto izdavanja | Opatija ; Portorož |
Prava pristupa | Otvoreni pristup |
Uvjeti korištenja | ![]() |
Datum i vrijeme pohrane | 2019-07-03 17:01:23 |