Čabrijan, R. (2017). Mogućnost primjene koncepta mediteranske prehrane u ugostiteljstvu (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:173145
Čabrijan, Rina. "Mogućnost primjene koncepta mediteranske prehrane u ugostiteljstvu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:173145
Čabrijan, Rina. "Mogućnost primjene koncepta mediteranske prehrane u ugostiteljstvu." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:173145
Čabrijan, R. (2017). 'Mogućnost primjene koncepta mediteranske prehrane u ugostiteljstvu', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 18.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:173145
Čabrijan R. Mogućnost primjene koncepta mediteranske prehrane u ugostiteljstvu [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 18.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:173145
R. Čabrijan, "Mogućnost primjene koncepta mediteranske prehrane u ugostiteljstvu", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:173145