Ostalo - Prikaz, pregled, osvrt
OSOBITOSTI PREHRANE BOLESNIKA S KRONIČNOM BUBREŽNOM BOLESTI
Acta medica Croatica : Časopis Akademije medicinskih znanosti Hrvatske, 70 (2017), 4-5; 275-281. urn:nbn:hr:184:708187

Bašić Marković, Nina; Šutić, Ivana; Popović, Branislava; Marković, Roberta; Vučak, Jasna

Citirajte ovaj rad

Bašić Marković, N., Šutić, I., Popović, B., Marković, R. i Vučak, J. (2017). OSOBITOSTI PREHRANE BOLESNIKA S KRONIČNOM BUBREŽNOM BOLESTI. Acta medica Croatica : Časopis Akademije medicinskih znanosti Hrvatske, 70. (4-5), 275-281. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:708187

Bašić Marković, Nina, et al. "OSOBITOSTI PREHRANE BOLESNIKA S KRONIČNOM BUBREŽNOM BOLESTI." Acta medica Croatica : Časopis Akademije medicinskih znanosti Hrvatske, vol. 70, br. 4-5, 2017, str. 275-281. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:708187

Bašić Marković, Nina, Ivana Šutić, Branislava Popović, Roberta Marković i Jasna Vučak. "OSOBITOSTI PREHRANE BOLESNIKA S KRONIČNOM BUBREŽNOM BOLESTI." Acta medica Croatica : Časopis Akademije medicinskih znanosti Hrvatske 70, br. 4-5 (2017): 275-281. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:708187

Bašić Marković, N., et al. (2017) 'OSOBITOSTI PREHRANE BOLESNIKA S KRONIČNOM BUBREŽNOM BOLESTI', Acta medica Croatica : Časopis Akademije medicinskih znanosti Hrvatske, 70(4-5), str. 275-281. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:708187 (Datum pristupa: 16.04.2024.)

Bašić Marković N, Šutić I, Popović B, Marković R, Vučak J. OSOBITOSTI PREHRANE BOLESNIKA S KRONIČNOM BUBREŽNOM BOLESTI. Acta medica Croatica : Časopis Akademije medicinskih znanosti Hrvatske [Internet]. 06.04.2017. [pristupljeno 16.04.2024.];70(4-5):275-281. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:708187

N. Bašić Marković, I. Šutić, B. Popović, R. Marković i J. Vučak, "OSOBITOSTI PREHRANE BOLESNIKA S KRONIČNOM BUBREŽNOM BOLESTI", Acta medica Croatica : Časopis Akademije medicinskih znanosti Hrvatske, vol. 70, br. 4-5, str. 275-281, Travanj 2017. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:708187. [Citirano: 16.04.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.