Sveučilište u Rijeci Medicinski fakultet Katedra za tehnologiju i kontrolu namirnica
Citirajte ovaj rad
Tomljanović, A. (2015). UDIO SOLI U DOMAĆIM MESNIM PROIZVODIMA S HRVATSKOG TRŽIŠTA (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:105030
Tomljanović, Ana. "UDIO SOLI U DOMAĆIM MESNIM PROIZVODIMA S HRVATSKOG TRŽIŠTA." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:105030
Tomljanović, Ana. "UDIO SOLI U DOMAĆIM MESNIM PROIZVODIMA S HRVATSKOG TRŽIŠTA." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:105030
Tomljanović, A. (2015). 'UDIO SOLI U DOMAĆIM MESNIM PROIZVODIMA S HRVATSKOG TRŽIŠTA', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 25.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:105030
Tomljanović A. UDIO SOLI U DOMAĆIM MESNIM PROIZVODIMA S HRVATSKOG TRŽIŠTA [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2015 [pristupljeno 25.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:105030
A. Tomljanović, "UDIO SOLI U DOMAĆIM MESNIM PROIZVODIMA S HRVATSKOG TRŽIŠTA", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:105030