Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Odjel za biologiju
Citirajte ovaj rad
Arić, I. (2018). Biokemijska podloga razvoja alergije na hranu (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:466545
Arić, Ivona. "Biokemijska podloga razvoja alergije na hranu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:466545
Arić, Ivona. "Biokemijska podloga razvoja alergije na hranu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:466545
Arić, I. (2018). 'Biokemijska podloga razvoja alergije na hranu', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 15.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:466545
Arić I. Biokemijska podloga razvoja alergije na hranu [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2018 [pristupljeno 15.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:466545
I. Arić, "Biokemijska podloga razvoja alergije na hranu", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:466545