Butković, I. (2015). Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:723891
Butković, Ivan. "Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:723891
Butković, Ivan. "Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:723891
Butković, I. (2015). 'Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 18.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:723891
Butković I. Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2015 [pristupljeno 18.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:723891
I. Butković, "Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:723891