diplomski rad
Utjecaj ekstrakata aromatskog bilja Dalmacije na patogene bakterije iz hrane životinjskog podrijetla

Klanac, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane

Citirajte ovaj rad

Klanac, L. (2021). Utjecaj ekstrakata aromatskog bilja Dalmacije na patogene bakterije iz hrane životinjskog podrijetla (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:260461

Klanac, Lucija. "Utjecaj ekstrakata aromatskog bilja Dalmacije na patogene bakterije iz hrane životinjskog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:260461

Klanac, Lucija. "Utjecaj ekstrakata aromatskog bilja Dalmacije na patogene bakterije iz hrane životinjskog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:260461

Klanac, L. (2021). 'Utjecaj ekstrakata aromatskog bilja Dalmacije na patogene bakterije iz hrane životinjskog podrijetla', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:260461

Klanac L. Utjecaj ekstrakata aromatskog bilja Dalmacije na patogene bakterije iz hrane životinjskog podrijetla [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2021 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:260461

L. Klanac, "Utjecaj ekstrakata aromatskog bilja Dalmacije na patogene bakterije iz hrane životinjskog podrijetla", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:260461

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.