Čupen, M. (2021). Utjecaj prirodnih sredstava za izbjeljivanje na boju i površinsku hrapavost zubne cakline (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:067218
Čupen, Matea. "Utjecaj prirodnih sredstava za izbjeljivanje na boju i površinsku hrapavost zubne cakline." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:067218
Čupen, Matea. "Utjecaj prirodnih sredstava za izbjeljivanje na boju i površinsku hrapavost zubne cakline." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:067218
Čupen, M. (2021). 'Utjecaj prirodnih sredstava za izbjeljivanje na boju i površinsku hrapavost zubne cakline', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, citirano: 11.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:067218
Čupen M. Utjecaj prirodnih sredstava za izbjeljivanje na boju i površinsku hrapavost zubne cakline [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet; 2021 [pristupljeno 11.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:067218
M. Čupen, "Utjecaj prirodnih sredstava za izbjeljivanje na boju i površinsku hrapavost zubne cakline", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:067218