Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Aljinović, L. (2023). Utjecaj mikrovalova na sadržaj glukozinolata u sjemenu bijele gorušice i daikona : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:900380
Aljinović, Laura. "Utjecaj mikrovalova na sadržaj glukozinolata u sjemenu bijele gorušice i daikona : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:900380
Aljinović, Laura. "Utjecaj mikrovalova na sadržaj glukozinolata u sjemenu bijele gorušice i daikona : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:900380
Aljinović, L. (2023). 'Utjecaj mikrovalova na sadržaj glukozinolata u sjemenu bijele gorušice i daikona : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 17.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:900380
Aljinović L. Utjecaj mikrovalova na sadržaj glukozinolata u sjemenu bijele gorušice i daikona : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 17.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:900380
L. Aljinović, "Utjecaj mikrovalova na sadržaj glukozinolata u sjemenu bijele gorušice i daikona : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:900380