diplomski rad
Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline
diplomski rad

Đaković, Lucija
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Đaković, L. (2022). Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:160517

Đaković, Lucija. "Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:160517

Đaković, Lucija. "Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:160517

Đaković, L. (2022). 'Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 27.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:160517

Đaković L. Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 27.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:160517

L. Đaković, "Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:160517

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.