završni rad
Probiotici i prebiotici u hrani

Bakić, Ivana
Sveučilište u Splitu
Prirodoslovno-matematički fakultet
Odjel za biologiju

Citirajte ovaj rad

Bakić, I. (2021). Probiotici i prebiotici u hrani (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:868058

Bakić, Ivana. "Probiotici i prebiotici u hrani." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:868058

Bakić, Ivana. "Probiotici i prebiotici u hrani." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:868058

Bakić, I. (2021). 'Probiotici i prebiotici u hrani', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 27.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:868058

Bakić I. Probiotici i prebiotici u hrani [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2021 [pristupljeno 27.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:868058

I. Bakić, "Probiotici i prebiotici u hrani", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:868058

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.