Sveučilište u Splitu Prirodoslovno-matematički fakultet Odjel za kemiju
Citirajte ovaj rad
Radić, A. (2021). Emulzije u prehrani (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:845328
Radić, Andrea. "Emulzije u prehrani." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:845328
Radić, Andrea. "Emulzije u prehrani." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:845328
Radić, A. (2021). 'Emulzije u prehrani', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 16.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:845328
Radić A. Emulzije u prehrani [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2021 [pristupljeno 16.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:845328
A. Radić, "Emulzije u prehrani", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:845328