Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Prilog poznavanju količine askorbinske kiseline u krumpiru tokom čuvanja
Farmaceutski glasnik, 10 (1954), 4; 155-159. urn:nbn:hr:163:984104


Citirajte ovaj rad

Mihelić, F. (1954). Prilog poznavanju količine askorbinske kiseline u krumpiru tokom čuvanja. Farmaceutski glasnik, 10. (4), 155-159. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:984104

Mihelić, F.. "Prilog poznavanju količine askorbinske kiseline u krumpiru tokom čuvanja." Farmaceutski glasnik, vol. 10, br. 4, 1954, str. 155-159. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:984104

Mihelić, F.. "Prilog poznavanju količine askorbinske kiseline u krumpiru tokom čuvanja." Farmaceutski glasnik 10, br. 4 (1954): 155-159. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:984104

Mihelić, F. (1954) 'Prilog poznavanju količine askorbinske kiseline u krumpiru tokom čuvanja', Farmaceutski glasnik, 10(4), str. 155-159. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:984104 (Datum pristupa: 12.05.2024.)

Mihelić F. Prilog poznavanju količine askorbinske kiseline u krumpiru tokom čuvanja. Farmaceutski glasnik [Internet]. 1954. [pristupljeno 12.05.2024.];10(4):155-159. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:984104

F. Mihelić, "Prilog poznavanju količine askorbinske kiseline u krumpiru tokom čuvanja", Farmaceutski glasnik, vol. 10, br. 4, str. 155-159, 1954. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:984104. [Citirano: 12.05.2024.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.