Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za analitičku kemiju
Citirajte ovaj rad
Raguž, A. (2021). Usporedba sadržaja željeza s dvije analitičke metode u uzorcima dodataka prehrani (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:484199
Raguž, Andrea. "Usporedba sadržaja željeza s dvije analitičke metode u uzorcima dodataka prehrani." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:484199
Raguž, Andrea. "Usporedba sadržaja željeza s dvije analitičke metode u uzorcima dodataka prehrani." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:484199
Raguž, A. (2021). 'Usporedba sadržaja željeza s dvije analitičke metode u uzorcima dodataka prehrani', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 03.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:484199
Raguž A. Usporedba sadržaja željeza s dvije analitičke metode u uzorcima dodataka prehrani [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2021 [pristupljeno 03.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:484199
A. Raguž, "Usporedba sadržaja željeza s dvije analitičke metode u uzorcima dodataka prehrani", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:484199