Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za prehranu i dijetoterapiju
Citirajte ovaj rad
Hipša, D. (2024). Utjecaj različitih metoda sušenja na makronutritivni sastav komine rajčice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:183315
Hipša, Dora. "Utjecaj različitih metoda sušenja na makronutritivni sastav komine rajčice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:183315
Hipša, Dora. "Utjecaj različitih metoda sušenja na makronutritivni sastav komine rajčice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:183315
Hipša, D. (2024). 'Utjecaj različitih metoda sušenja na makronutritivni sastav komine rajčice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 26.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:183315
Hipša D. Utjecaj različitih metoda sušenja na makronutritivni sastav komine rajčice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2024 [pristupljeno 26.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:183315
D. Hipša, "Utjecaj različitih metoda sušenja na makronutritivni sastav komine rajčice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:183315