završni rad
Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na inaktivaciju mikroorganizama

Kalčić, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Kalčić, P. (2022). Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na inaktivaciju mikroorganizama (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:941729

Kalčić, Petra. "Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na inaktivaciju mikroorganizama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:941729

Kalčić, Petra. "Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na inaktivaciju mikroorganizama." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:941729

Kalčić, P. (2022). 'Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na inaktivaciju mikroorganizama', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:941729

Kalčić P. Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na inaktivaciju mikroorganizama [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 08.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:941729

P. Kalčić, "Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na inaktivaciju mikroorganizama", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:941729

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.