disertacija
Razvoj nutraceutičkih proizvoda s probioticima

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Penava, L. (2022). Razvoj nutraceutičkih proizvoda s probioticima (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:909480

Penava, Lenkica. "Razvoj nutraceutičkih proizvoda s probioticima." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:909480

Penava, Lenkica. "Razvoj nutraceutičkih proizvoda s probioticima." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:909480

Penava, L. (2022). 'Razvoj nutraceutičkih proizvoda s probioticima', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:909480

Penava L. Razvoj nutraceutičkih proizvoda s probioticima [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:909480

L. Penava, "Razvoj nutraceutičkih proizvoda s probioticima", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:909480

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.