prikaz prve stranice dokumenta Uvođenje HACCP sustava u veledrogeriju "Milsing"
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Uvođenje HACCP sustava u veledrogeriju "Milsing"

Markov Singer, Martina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Markov Singer, M. (2008). Uvođenje HACCP sustava u veledrogeriju "Milsing" (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:887798

Markov Singer, Martina. "Uvođenje HACCP sustava u veledrogeriju "Milsing"." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:887798

Markov Singer, Martina. "Uvođenje HACCP sustava u veledrogeriju "Milsing"." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:887798

Markov Singer, M. (2008). 'Uvođenje HACCP sustava u veledrogeriju "Milsing"', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:887798

Markov Singer M. Uvođenje HACCP sustava u veledrogeriju "Milsing" [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:887798

M. Markov Singer, "Uvođenje HACCP sustava u veledrogeriju "Milsing"", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:887798

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.