prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sladila stevie na pofil slatkoće aromatiziranog jogurta od jagode
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj sladila stevie na pofil slatkoće aromatiziranog jogurta od jagode

Novoselec, Maja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Novoselec, M. (2011). Utjecaj sladila stevie na pofil slatkoće aromatiziranog jogurta od jagode (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:811065

Novoselec, Maja. "Utjecaj sladila stevie na pofil slatkoće aromatiziranog jogurta od jagode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:811065

Novoselec, Maja. "Utjecaj sladila stevie na pofil slatkoće aromatiziranog jogurta od jagode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:811065

Novoselec, M. (2011). 'Utjecaj sladila stevie na pofil slatkoće aromatiziranog jogurta od jagode', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:811065

Novoselec M. Utjecaj sladila stevie na pofil slatkoće aromatiziranog jogurta od jagode [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:811065

M. Novoselec, "Utjecaj sladila stevie na pofil slatkoće aromatiziranog jogurta od jagode", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:811065

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.