Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Miletić, I. (2022). Praćenje kvalitete kobiljeg mlijeka tijekom skladištenja u zamrznutom obliku (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:720793
Miletić, Ivan. "Praćenje kvalitete kobiljeg mlijeka tijekom skladištenja u zamrznutom obliku." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:720793
Miletić, Ivan. "Praćenje kvalitete kobiljeg mlijeka tijekom skladištenja u zamrznutom obliku." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:720793
Miletić, I. (2022). 'Praćenje kvalitete kobiljeg mlijeka tijekom skladištenja u zamrznutom obliku', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:720793
Miletić I. Praćenje kvalitete kobiljeg mlijeka tijekom skladištenja u zamrznutom obliku [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:720793
I. Miletić, "Praćenje kvalitete kobiljeg mlijeka tijekom skladištenja u zamrznutom obliku", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:720793