diplomski rad
Kemijski sastav lješnjaka iz sezone 2020.

Čvrljak, Marko
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Čvrljak, M. (2022). Kemijski sastav lješnjaka iz sezone 2020. (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:662715

Čvrljak, Marko. "Kemijski sastav lješnjaka iz sezone 2020.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:662715

Čvrljak, Marko. "Kemijski sastav lješnjaka iz sezone 2020.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:662715

Čvrljak, M. (2022). 'Kemijski sastav lješnjaka iz sezone 2020.', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:662715

Čvrljak M. Kemijski sastav lješnjaka iz sezone 2020. [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:662715

M. Čvrljak, "Kemijski sastav lješnjaka iz sezone 2020.", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:662715

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.