prikaz prve stranice dokumenta Procjena unosa folata validiranim upitnikom o učestalosti unosa hrane i pića osoba s celijakijom
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Procjena unosa folata validiranim upitnikom o učestalosti unosa hrane i pića osoba s celijakijom

Fontana, Vedrana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Fontana, V. (2011). Procjena unosa folata validiranim upitnikom o učestalosti unosa hrane i pića osoba s celijakijom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:654666

Fontana, Vedrana. "Procjena unosa folata validiranim upitnikom o učestalosti unosa hrane i pića osoba s celijakijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:654666

Fontana, Vedrana. "Procjena unosa folata validiranim upitnikom o učestalosti unosa hrane i pića osoba s celijakijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:654666

Fontana, V. (2011). 'Procjena unosa folata validiranim upitnikom o učestalosti unosa hrane i pića osoba s celijakijom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:654666

Fontana V. Procjena unosa folata validiranim upitnikom o učestalosti unosa hrane i pića osoba s celijakijom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:654666

V. Fontana, "Procjena unosa folata validiranim upitnikom o učestalosti unosa hrane i pića osoba s celijakijom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:654666

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.