Naslov (hrvatski) | Analiza ambalaže i materijala za pakiranje hrane |
Autor | Kata Galić |
Autor | Mia Kurek |
Autor | Mario Ščetar |
Autor | Domagoj Gabrić |
Autorova ustanova | Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet (Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo) (Laboratorij za pakiranje hrane) |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | BIOTEHNIČKE ZNANOSTI Prehrambena tehnologija |
Sažetak (hrvatski) | Priručnik Analiza ambalaže i materijala za pakiranje hrane namijenjen je prvenstveno studentima, a zatim i svima koji se bave problematikom ambalažnih materijala i ambalaže za pakiranje prehrambenih proizvoda. Priručnik sadržava vježbe povezane s predmetom Pakiranje hrane, kojeg pohađaju studenti Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, na trećoj godini preddiplomskoga studija Prehrambene tehnologije i na prvoj godini diplomskoga studija Prehrambenog inženjerstva. S obzirom... Više |
Ključne riječi (hrvatski) | |
Jezik | hrvatski |
Vrsta publikacije | Autorska knjiga-Znanstvena knjiga-Ostali udžbenici/priručnici |
Status objave | Objavljen |
Vrsta recenzije | Recenziran - domaća recenzija |
Verzija publikacije | Završna verzija rukopisa prihvaćena za objavljivanje (postprint) |
Broj stranica | str. 115 |
ISBN | 978-953-6893-19-5 (e-izdanje) |
URN:NBN | urn:nbn:hr:159:628227 |
Datum objave elektroničkog izdanja | 2022-10-25 |
Vrsta resursa | Tekst |
Izdavač | Prehrambeno-biotehnološki fakultet |
Mjesto izdavanja | Zagreb |
Prava pristupa | Otvoreni pristup |
Uvjeti korištenja | ![]() |
Datum i vrijeme pohrane | 2022-11-08 11:55:39 |