prikaz prve stranice dokumenta Vezanje zearalenona pomoću bakterija iz roda LACTOBACILLUS
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Vezanje zearalenona pomoću bakterija iz roda LACTOBACILLUS

Bučan, Dora
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Bučan, D. (2011). Vezanje zearalenona pomoću bakterija iz roda LACTOBACILLUS (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621029

Bučan, Dora. "Vezanje zearalenona pomoću bakterija iz roda LACTOBACILLUS." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621029

Bučan, Dora. "Vezanje zearalenona pomoću bakterija iz roda LACTOBACILLUS." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621029

Bučan, D. (2011). 'Vezanje zearalenona pomoću bakterija iz roda LACTOBACILLUS', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621029

Bučan D. Vezanje zearalenona pomoću bakterija iz roda LACTOBACILLUS [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 17.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621029

D. Bučan, "Vezanje zearalenona pomoću bakterija iz roda LACTOBACILLUS", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621029

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.