Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese sušenja i praćenje stabilnosti biološki aktivnih spojeva
Citirajte ovaj rad
Šaško, D. (2021). Pasji trn (Hippophae rhamnoides L.) kemijski sastav i moguća primjena (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:564405
Šaško, Dolores. "Pasji trn (Hippophae rhamnoides L.) kemijski sastav i moguća primjena." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:564405
Šaško, Dolores. "Pasji trn (Hippophae rhamnoides L.) kemijski sastav i moguća primjena." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:564405
Šaško, D. (2021). 'Pasji trn (Hippophae rhamnoides L.) kemijski sastav i moguća primjena', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:564405
Šaško D. Pasji trn (Hippophae rhamnoides L.) kemijski sastav i moguća primjena [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 11.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:564405
D. Šaško, "Pasji trn (Hippophae rhamnoides L.) kemijski sastav i moguća primjena", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:564405