završni rad
Primjena linearnog optimiranja u planiranju prehrane osoba oboljelih od psorijaze

Marić, Antea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Marić, A. (2020). Primjena linearnog optimiranja u planiranju prehrane osoba oboljelih od psorijaze (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:516913

Marić, Antea. "Primjena linearnog optimiranja u planiranju prehrane osoba oboljelih od psorijaze." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:516913

Marić, Antea. "Primjena linearnog optimiranja u planiranju prehrane osoba oboljelih od psorijaze." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:516913

Marić, A. (2020). 'Primjena linearnog optimiranja u planiranju prehrane osoba oboljelih od psorijaze', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:516913

Marić A. Primjena linearnog optimiranja u planiranju prehrane osoba oboljelih od psorijaze [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 17.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:516913

A. Marić, "Primjena linearnog optimiranja u planiranju prehrane osoba oboljelih od psorijaze", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:516913

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.