Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Marić, A. (2020). Primjena linearnog optimiranja u planiranju prehrane osoba oboljelih od psorijaze (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:516913
Marić, Antea. "Primjena linearnog optimiranja u planiranju prehrane osoba oboljelih od psorijaze." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:516913
Marić, Antea. "Primjena linearnog optimiranja u planiranju prehrane osoba oboljelih od psorijaze." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:516913
Marić, A. (2020). 'Primjena linearnog optimiranja u planiranju prehrane osoba oboljelih od psorijaze', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:516913
Marić A. Primjena linearnog optimiranja u planiranju prehrane osoba oboljelih od psorijaze [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 05.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:516913
A. Marić, "Primjena linearnog optimiranja u planiranju prehrane osoba oboljelih od psorijaze", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:516913