Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Balun, M. (2024). Analiza funkcionalnosti višesojnog probiotičkog pripravka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:485398
Balun, Marta. "Analiza funkcionalnosti višesojnog probiotičkog pripravka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:485398
Balun, Marta. "Analiza funkcionalnosti višesojnog probiotičkog pripravka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:485398
Balun, M. (2024). 'Analiza funkcionalnosti višesojnog probiotičkog pripravka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:485398
Balun M. Analiza funkcionalnosti višesojnog probiotičkog pripravka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:485398
M. Balun, "Analiza funkcionalnosti višesojnog probiotičkog pripravka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:485398