završni rad
Utjecaj odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline na dentalne patogene

Sušac, Mislav
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Sušac, M. (2020). Utjecaj odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline na dentalne patogene (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:471484

Sušac, Mislav. "Utjecaj odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline na dentalne patogene." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:471484

Sušac, Mislav. "Utjecaj odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline na dentalne patogene." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:471484

Sušac, M. (2020). 'Utjecaj odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline na dentalne patogene', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:471484

Sušac M. Utjecaj odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline na dentalne patogene [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 17.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:471484

M. Sušac, "Utjecaj odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline na dentalne patogene", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:471484

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.