prikaz prve stranice dokumenta Sastav polifenola i antioksidativna svojstva različitih vrsta čajeva
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Sastav polifenola i antioksidativna svojstva različitih vrsta čajeva

Glavaš, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Glavaš, I. (2006). Sastav polifenola i antioksidativna svojstva različitih vrsta čajeva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:455310

Glavaš, Ivana. "Sastav polifenola i antioksidativna svojstva različitih vrsta čajeva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:455310

Glavaš, Ivana. "Sastav polifenola i antioksidativna svojstva različitih vrsta čajeva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:455310

Glavaš, I. (2006). 'Sastav polifenola i antioksidativna svojstva različitih vrsta čajeva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:455310

Glavaš I. Sastav polifenola i antioksidativna svojstva različitih vrsta čajeva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 22.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:455310

I. Glavaš, "Sastav polifenola i antioksidativna svojstva različitih vrsta čajeva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:455310

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.