Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Robić, K. (2022). Inkapsulacija eteričnog ulja sjemenki komorača postupkom elektrostatske ekstruzije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:440627
Robić, Katarina. "Inkapsulacija eteričnog ulja sjemenki komorača postupkom elektrostatske ekstruzije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:440627
Robić, Katarina. "Inkapsulacija eteričnog ulja sjemenki komorača postupkom elektrostatske ekstruzije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:440627
Robić, K. (2022). 'Inkapsulacija eteričnog ulja sjemenki komorača postupkom elektrostatske ekstruzije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:440627
Robić K. Inkapsulacija eteričnog ulja sjemenki komorača postupkom elektrostatske ekstruzije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 14.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:440627
K. Robić, "Inkapsulacija eteričnog ulja sjemenki komorača postupkom elektrostatske ekstruzije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:440627