završni rad
Nutritivni i zdravstveni učinci sastojaka i metabolita nastalih fermentacijom kombucha napitka

Knez, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Knez, P. (2020). Nutritivni i zdravstveni učinci sastojaka i metabolita nastalih fermentacijom kombucha napitka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367269

Knez, Petra. "Nutritivni i zdravstveni učinci sastojaka i metabolita nastalih fermentacijom kombucha napitka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367269

Knez, Petra. "Nutritivni i zdravstveni učinci sastojaka i metabolita nastalih fermentacijom kombucha napitka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367269

Knez, P. (2020). 'Nutritivni i zdravstveni učinci sastojaka i metabolita nastalih fermentacijom kombucha napitka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367269

Knez P. Nutritivni i zdravstveni učinci sastojaka i metabolita nastalih fermentacijom kombucha napitka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 17.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367269

P. Knez, "Nutritivni i zdravstveni učinci sastojaka i metabolita nastalih fermentacijom kombucha napitka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367269

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.