prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj uvjeta skladištenja na udio tokoferola djevičanskog maslinovog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj uvjeta skladištenja na udio tokoferola djevičanskog maslinovog ulja

Bajalica, Anja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Bajalica, A. (2014). Utjecaj uvjeta skladištenja na udio tokoferola djevičanskog maslinovog ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365234

Bajalica, Anja. "Utjecaj uvjeta skladištenja na udio tokoferola djevičanskog maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365234

Bajalica, Anja. "Utjecaj uvjeta skladištenja na udio tokoferola djevičanskog maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365234

Bajalica, A. (2014). 'Utjecaj uvjeta skladištenja na udio tokoferola djevičanskog maslinovog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365234

Bajalica A. Utjecaj uvjeta skladištenja na udio tokoferola djevičanskog maslinovog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 27.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365234

A. Bajalica, "Utjecaj uvjeta skladištenja na udio tokoferola djevičanskog maslinovog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365234

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.