Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Ekić, S. (2020). Bioaktivni potencijal sjemenki samoniklog komorača (Foeniculum vulgare Mill.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:355073
Ekić, Sara. "Bioaktivni potencijal sjemenki samoniklog komorača (Foeniculum vulgare Mill.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:355073
Ekić, Sara. "Bioaktivni potencijal sjemenki samoniklog komorača (Foeniculum vulgare Mill.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:355073
Ekić, S. (2020). 'Bioaktivni potencijal sjemenki samoniklog komorača (Foeniculum vulgare Mill.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:355073
Ekić S. Bioaktivni potencijal sjemenki samoniklog komorača (Foeniculum vulgare Mill.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 13.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:355073
S. Ekić, "Bioaktivni potencijal sjemenki samoniklog komorača (Foeniculum vulgare Mill.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:355073