Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Knapić, S. (2021). Utjecaj odabranih sojeva kvasaca na rast toksikotvornih plijesni (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352503
Knapić, Simona. "Utjecaj odabranih sojeva kvasaca na rast toksikotvornih plijesni." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352503
Knapić, Simona. "Utjecaj odabranih sojeva kvasaca na rast toksikotvornih plijesni." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352503
Knapić, S. (2021). 'Utjecaj odabranih sojeva kvasaca na rast toksikotvornih plijesni', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352503
Knapić S. Utjecaj odabranih sojeva kvasaca na rast toksikotvornih plijesni [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 12.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352503
S. Knapić, "Utjecaj odabranih sojeva kvasaca na rast toksikotvornih plijesni", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:352503