Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Vodjerek, M. (2021). Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz stolice dojenčeta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337546
Vodjerek, Mia. "Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz stolice dojenčeta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337546
Vodjerek, Mia. "Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz stolice dojenčeta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337546
Vodjerek, M. (2021). 'Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz stolice dojenčeta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337546
Vodjerek M. Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz stolice dojenčeta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 24.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337546
M. Vodjerek, "Probiotička karakterizacija bakterija mliječne kiseline izoliranih iz stolice dojenčeta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:337546